Abonner på DogNikita Selolje

Abonnement DogNikita Selolje

Abonner på DogNikita Selolje – motta 3 flasker á 300 ml hver 3. måned for kr 498,- fraktfritt.

Ordinær pris for DogNikita Selolje er 199,- per flaske (totalt kr 597,- for 3 flasker). Vi sender deg produktene fraktfritt, du sparer frakten i tillegg. Abonnementet har ingen bindingstid – du kan avslutte når du selv vil.

Selolje – omega-3-tilskudd med fettsyrene EPA, DHA og DPA

DogNikita Selolje har den samme renhet og kvalitet som selolje produsert for mennesker. Omega-3 fettsyrer er viktig for at hunden din skal ha en god helse. Omega 3-fettsyrene EPA og DHA er viktige fettsyrer i cellemembranen i alle kroppens celler. DHA er det spesielt mye av i nerveceller, hjernen og øyets netthinne. Bortsett fra fettvev, er hjernen det organet i kroppen som har høyest andel fett. Hjernen bruker både EPA og DHA til å bygge viktige strukturer og vev.

DPA fettsyren i DogNikita selolje er spesielt gunstig for ledd og muskulatur

Omega-3 fettsyrene i selolje er strukturelt forskjellig oppbygd enn omega-3 fettsyrene fra fiskeolje. Olje fra marine pattedyr som sel inneholder fettsyrene EPA og DHA som i fiskeolje, men i tillegg innholder den 4-6% av fettsyren DPA, som er spesielt gunstig for ledd og muskulatur.

Tilbakemelding fra Hege Krokan som abonnerer på DogNikita Selolje :

Supert at det går an å abonnere på denne oljen. Har brukt den en stund til mine to cockere som er i full utstillingspels. Ser at pelsene er blitt enda finere enn før. Og den skal jo være bra for hjerte og bevegelsesapparatet også. Den ene hunden min er litt sær, og har vegret seg for å spise når jeg har brukt annen olje på maten, men seloljen går rett ned. Ikke mange butikker som har den. Bruker en flaske i måneden til mine to så dette abonnementet er helt perfekt.

Bestillingskjema:

Abonnement DogNikita Selolje

Abonnementsbetingelser DogNikita Selolje: Ved å bestille dette abonnementet vil du motta 3  flasker DogNikita Selolje á 300ml hver 3. måned. Pris for hver utsending er kr 498,00. Du betaler ikke før du mottar varene. Vi legger ved faktura i hver sending. Vi sender deg produktene fraktfritt (gjelder hele perioden du abonnerer). Den første sendingen etter bestilling sendes normalt ut per post i løpet av 24 timer i ukens virkedager. 

Du kan avslutte abonnementet ved å kontakte oss per telefon 474 82 750 eller e-post post@dognikita.no. Frist for å si opp abonnementet er senest 14 dager etter at du har mottatt en sending. Se også siden med våre betingelser for mer informasjon.