Abonner på DogNikita Selolje

Abonnement DogNikita Selolje

Abonner på DogNikita Selolje – motta 3 flasker á 300 ml hver 3. måned for kr 498,- fraktfritt.

Ordinær pris for DogNikita Selolje er 199,- per flaske (totalt kr 597,- for 3 flasker). Vi sender deg produktene fraktfritt, du sparer frakten i tillegg. Abonnementet har ingen bindingstid – du kan avslutte når du selv vil.

Selolje – omega-3-tilskudd med fettsyrene EPA, DHA og DPA

DogNikita Selolje har den samme renhet og kvalitet som selolje produsert for mennesker. Omega-3 fettsyrer er viktig for at hunden din skal ha en god helse. Omega 3-fettsyrene EPA og DHA er viktige fettsyrer i cellemembranen i alle kroppens celler. DHA er det spesielt mye av i nerveceller, hjernen og øyets netthinne. Bortsett fra fettvev, er hjernen det organet i kroppen som har høyest andel fett. Hjernen bruker både EPA og DHA til å bygge viktige strukturer og vev.

DPA fettsyren i DogNikita selolje er spesielt gunstig for ledd og muskulatur

Omega-3 fettsyrene i selolje er strukturelt forskjellig oppbygd enn omega-3 fettsyrene fra fiskeolje. Olje fra marine pattedyr som sel inneholder fettsyrene EPA og DHA som i fiskeolje, men i tillegg innholder den 4-6% av fettsyren DPA, som er spesielt gunstig for ledd og muskulatur.

Bestillingskjema:

Abonnement DogNikita Selolje

Abonnementsbetingelser DogNikita Selolje: Ved å bestille dette abonnementet vil du motta 3  flasker DogNikita Selolje á 300ml hver 3. måned. Pris for hver utsending er kr 498,00. Du betaler ikke før du mottar varene. Vi legger ved faktura i hver sending. Vi sender deg produktene fraktfritt (gjelder hele perioden du abonnerer). Den første sendingen etter bestilling sendes normalt ut per post i løpet av 24 timer i ukens virkedager. 

Du kan avslutte abonnementet ved å kontakte oss per telefon 474 82 750 eller e-post post@dognikita.no. Frist for å si opp abonnementet er senest 14 dager etter at du har mottatt en sending. Se også siden med våre betingelser for mer informasjon.