Camilla ble kvitt løs mage med DogNikita Melkesyrebakterier

Camilla og Liv. Camilla får Dognikita Melkesyrebakterier mot løs mage
Hunden Camilla hadde store mageproblemer i flere år, med kronisk diare og løs mage. Med tilsetning av DogNikita Melkesyrebakterier i fôret ble magen fin på bare et par dager. Eieren, Liv Nygård i Halden, hadde da prøvd mange forskjellig fôrtyper, både våt- og tørrfôr. Heller ikke en rekke veterinærbesøk hjalp. Det ble tatt prøver, hunden ble satt på antibiotikakurer, det ble prøvd kortison og spesielle dietter uten at dette hjalp på magen eller at de fant noe feil med hunden. Løsningen var altså melkesyrebakterier som tilsetning til vanlig hundefôr.

Omplasseringshund

Camilla er en 12 år gammel hund av blandingsrase – blanding av Akita og Siberian husky. Hun kom til Liv Nygård i Halden som en omplasseringshund formidlet av veterinærstudenter i Budapest. Da var hun 8 år gammel. Hunden hadde ikke hatt det så bra tidligere i livet, og hun var mager og underernært på bildene Liv så av henne før overtagelsen.

Velfungerende mage med melkesyrebakterier

Nå ser det endelig ut til at magen har kommet i orden. Camilla får en dosering med 1,5 teskje DogNikita Melkesyrebakterier i fôret hver dag, Liv forteller at hunden ikke har hatt løs mage siden hun begynte å tilsette dette. Camilla veier nå 27 kg, og er i godt hold. Hun er en blid og vennlig hund, glad i å gå tur, og fremdeles veldig leken.

Hvorfor melkesyrebakterier som tilskudd i kosten til hund?

Melkesyrebakterier er gode bakterier

Moderne hundefôr er vanligvis av svært høy kvalitet, med innhold av alle næringsstoffer en hund trenger. Men moderne produksjonsmetoder, og varmebehandling gjør at mye at dette fôret inneholder lite melkesyrebakterier. Melkesyrebakterier er gode bakterier som hjelper å opprettholde tarmens naturlig bakterieflora. Disse bakteriene gjør at fôret utnyttes bedre og og gir en avføring blir hverken for hard eller løs.

Situasjoner hvor melkesyrebakterier er ekstra nyttig

Tilsetning av melkesyrebakterier kan forebygge mageproblemer hos hunden din. Det er mange situasjon som kan gi mageproblemer: Stress og reiser, kennelopphold, hard  trening og lange turer, eller ny fôrtype er ting som kan gi løs mage eller hard mage. En antibiotikakur kan ta knekken på den naturlige bakteriefloraen i tarmsystemet.

DogNikita Melkesyrebakterier kan du bestille direkte her