Gaute satser på verdenstoppen i agility

Gaute og Ginny satser på verdenstoppen i agility. Foto: Christine FaltnerJunior norgesmester i agility Gaute Nesheim Hamre i Arendal ble tidlig fasinert av denne hundesporten. Sin første hund fikk han allerede som 11-åring etter å ha spart penger i flere år. Sammen med terriermixen Sol startet han sin agilitykarriere. Sol var som terriere flest, litt sta og egenrådig. Hun var med på notene og jobbet bare når hun selv ville det. Og til tross for at Sol var en sta og egenrådig terrier, fikk hun og Gaute opprykk til klasse 3.

Til topps i VM med groendaeleren Ginny?

Det var først da Gaute fikk Ginny, at gleden ved og lidenskapen med agility virkelig tok av.

– Ginny er en fantastisk tispe på 4 år – av rasen groendaeler (en langhåret sort rasevariant av belgisk fårehund). Hun er en rolig og kjærlig hund, samtidig som hun har voldsom hurtighet og en enorm lærevillighet.

– Det blir en spennende tid framover. Ginny har et enormt potensiale innen agility. Drømmen er at vi skal konkurrere i verdenstoppen!

Merittliste (pr februar 2017)

  • De siste 2 siste årene har Gaute og Ginny vært med på rekruttlandslaget i agility.
  • 2015 vant Ginny og Gaute junior NM i agility.
  • 2015 ble Ginny kåret til årets belgier klasse 2 i hopp og agility, samt 3. beste large agility hundeklasse 2 i Norge.
  • 2016 var Ginny og Gaute med den norske troppen til European Open i Frankrike for å representere Norge.
  • I mai 2017 drar Ginny og Gaute til Belgier VM i Tyskland!

DogNikita Fish Oil gir Ginny blankere pels

Ginny får DogNikita Fish Oil hver dag sammen med fôret. Gaute forteller at hun har fått blankere pels, og han er også opptatt av den langvarige helseeffekten som et regelmessig tilskudd av omega-3 gir hunden. Omega-3 er viktig for ledd og muskulatur, nervesystemet og en rekke andre funksjoner i hundekroppen. For å nå verdenstoppen i agility er det viktig at hunden har god helse og er i toppform både fysisk og mentalt.