Vanlige spørsmål

Melkesyrebakterier produserer melkesyre og skaper et godt miljø i tarmen, og bidrar til at mat kan brytes ned og næringsstoffer tas opp i blodet. Bakteriene har også en rolle i det uspesifikke immunforsvaret.

DPA er en langkjedet omega-3 fettsyre, og DPA står for Dokosapentaensyre. Fettsyren finnes i selolje i blanding med DHA og EPA, og er viktig for cellemembraner, hud, slimhinner, ledd og hjerte på samme måte som annen omega-3.

EPA er en langkjedet omega-3 fettsyre, og EPA står for Eikosapentaensyre. Fettsyren finnes i fiskeolje, alger, krepsdyr og selolje i blanding med DHA, og er viktig for cellemembraner, hud, slimhinner, ledd og hjerte.

DHA er en langkjedet omega-3 fettsyre, og DHA står for Dokosaheksaensyre. Fettsyren finnes i fiskeolje, alger, krepsdyr og selolje i blanding med EPA, og er viktig for cellemembraner, hud, slimhinner, ledd og hjerte.

DogNikita inneholder fiskeolje fra villfisk av artene ansjos, makrell og sardiner.

Varemerket eies av Tokay AS. Vi har nettbutikkene behealty.no og dognikita.no. I tillegg selges produktene i noen andre nettbutikker også, samt noen Zoo-butikker. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med oss.

Har du en butikk eller nettbutikk og ønsker å være forhandler av varemerket DogNikita. Ta kontakt med oss: