Våre potevenner – Bli bedre kjent med Line S. Larsen

Jeg kjenner selv verdien av riktig kosttilskudd for å fungere optimalt, på samme måte opplever jeg viktigheten for hundene. Jeg er veldig glad i DogNikita produktene.

Jeg har brukt DogNikita Omega 3 i mange år, med unntak av perioder, og opplever positiv effekt i forbindelse med konsentrasjonen til hundene når de får dette produktet. I De lengre periodene hundene mine har vært uten, opplever jeg et fall i konsentrasjon og mer stress. Hvis det indre liv er i balanse, så synes det også i det ytre, gjennom blant annet blank pels og sterke negler.

Superfornøyd med produktene

DogNikita Joint & Hip Care har jeg brukt både til en hund som hadde en del «vondter» i kroppen, som fikk veldig god hjelp med dette produktet, og til min unghund, som et tilskudd for å bidra til å bygge en sterk kropp.

DogNikita Melkesyrebakterier har vært fantastisk når magen hos hundene mine har vært i ubalanse. En ubalansert mage kan påvirke det mentale, og over tid immunsystemet. Jeg er superfornøyd med dette produktet, også fordi det er basert på naturlig ingredienser, og i tillegg er økologisk, noe jeg synes er positivt. Jeg opplever at produktet er effektivt og hurtigvirkende.